Laura Cosoi a oferit primele detalii despre naștere. De ce i-a ales fetiței sale numele Rita

Laura Cosoi a ajuns acasă cu fetița ei. Actrița a povestit pe blogul personal momentele prin care a trecut atunci când i-a dat viață bebelușului.

separator

Actrița a ales să nască natural, iar la nașterea fetiței a asistat chiar și Cosmin, soțul ei, după cum Laura a povestit pe blog.

”Am trăit un amalgam de emoții atât de intense, o experiență unică! Am fost tot timpul conștientă de însemnătatea acelor clipe, care, parcă, au ceva mistic în ele. Momentul în care am ținut-o pentru prima dată pe Rita în brațe, cu Cosmin alături a fost pur și simplu înălțător.”, a scris proaspăta mămică.

Laura Cosoi a explicat și alegerea numelui micuței Rita.

”I-am ales numele Rita de la Sfânta Rita de Cascia, făcătoare de minuni, celebrată de catolici și printre semnificații Rita este- “copilul luminii”. Sfânta Rita ne-a fost alături în fiecare moment și astfel alegerea numelui a venit natural, firesc.”, a mai spus mămica.

Emoțiile au fost mari atât pentru Laura Cosoi, cât și pentru soțul ei, Cosmin Curticăpean.

”Ni s-a umplut sufletul de fericire și inima de dragoste când luni, pe 11 iunie, la 5.36 de minute a venit pe lume Rita, fetița noastră și, odată cu ea, am simțit că am primit și binecuvântarea lui Dumnezeu. Suntem binecuvantati cu un pui de om superb, iar Cosmin este absolut convins ca e perfectă!”, a mărturisit Laura Cosoi.

La doar câteva zile după ce a devenit mămică, Laura Cosoi a postat și prima fotografie cu ea. Actrița este într-o formă de invidiat și reușește să arate extraordinar, chiar și după sarcină.

sursa

alte Articole interesante