Lidia Cebotari este moldoveanca aleasă să reprezinte țara la competiția ,,Miss Culture Tourism 2018”!

În acest an, finala competiției Miss Culture Tourism 2018 va avea loc în Salzburg, Austria, în data de 20 aprilie. La concurs vor participa 22 de candidate din diferite țări ale lumii. Lidia Cebotari a fost desemnată oficial să reprezinte Republica Moldova la competiția Miss Culture Tourism 2018.

separator

Moldoveanca a fost selectată în urma etapei naționale Miss Culture Tourism Moldova 2018, organizată de către agenția ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Miss Culture Tourism în Moldova.

Lidia Cebotari locuiește în Strășeni, are 26 de ani, 1,70 m înălțime și dimensiunile 87-60-91.

Lidia a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Libere din Moldova dar își dorește să mai urmeze încă o facultate începând din acest an.

Moldoveanca vorbeste fluent limba 3 limbi străine: engleza, rusa și ucraineana. Este pasionată de lectură, hipism, sport și modeling. Înafara ambiției sale personale de a câștiga o competiție internațională de frumusețe pentru Moldova, Lidia intenționează să își lanseze în curând prima sa colecție vestimentară. În paralel, tânăra își dorește și o carieră de succes în domeniul juridic.

„Ma simt onorată să reprezint Moldova în competiția internațională de frumusețe Miss Culture Turism 2018. Fiind prima mea experiență de acest gen, va fi o provocare pentru mine, având șansa de a învăța lucruri noi, de a-mi testa cunoștințele și de a acumula o experiență extrem de valoroasă. Responsabilitatea pe care o am în acest moment promovând Moldova și turismul Moldovei în Austria, mă ambiționează și mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podium. Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut de la bun început, familiei mele pentru încredere și suport, dar și agentiei ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această sarcină”, a declarat Lidia Cebotari – Miss Culture Tourism Moldova 2018

„Chiar dacă este la prima sa experiență de acest gen, Lidia are frumusețea, carisma, inteligența și calitățile necersare, pentru a reprezenta Moldova cu onoare în Austria, având deplină încredere în potențialul ei. Lidia este un adevărat model demn de urmat de către toate moldovencele frumoase care își doresc să se remarce în acest domeniu și să promoveze valorile Moldovei peste hotare”, susține Dl. Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Culture Tourism Moldova.

Toți moldovenii sunt invitați să urmărească evoluția Lidiei, vizitând pagina sa oficială de Facebook „Miss Culture Tourism Moldova” – https://www.facebook.com/MissCultureTourismMoldova – pagină unde vor putea vota Moldova și vor putea vedea cele mai noi și mai fierbinți poze postate zilnic.

Sunt necesare cât mai multe like-uri pe pagina de facebook, din partea moldovenilor, pentru a o susține pe Lidia în cursa pentru câștigarea coroanei Miss Culture Tourism 2018! Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiției din Austria!

alte Articole interesante