Lilu a dezvăluit cum se menține suplă, după 30 de ani și două nașteri!

Lilu își petrece vacanța cu familia, în orașul Thessaloniki, Grecia. Vedeta se bucură din plin de soare și nisipul fierbinte și a postat câteva poze cu ea în costum de baie, etalându-și silueta sculptată.

separator

Lilu a fost admirată mereu pentru silueta sa suplă. Jurnalista, mamă a doi copii, a dezvăluit cum se menține în formă, după 30 de ani:

„Cât de bine arați, ce diete sau regim alimentar ai? Vreau sa împărtăș cu voi experiența corpului meu. In copilărie și adolescență am fost o fata pipernicită, mai pe înțeles – “scândura” așa cum eram numită 😂 Când toate fetele din clasa se măsurau între ele cu cupele de la sutiene … eu ma uitam și înghițeam in sec. Mama atunci ma consola – va veni și vremea ta, așteaptă. Și a venit. A venit vremea sa înțeleg cât de norocoasa sunt.

Primul lucru de care trebuie sa țineți cont și sa acceptați sunt GENELE (nu cele pe care ni le vopsim cu rimel) De biologie nu avem cum fugi, de la părinți am primit un set de gene și educație. Genele nu le putem schimba… in schimb educația da. Educația de a * nu mănânca tot ce e in farfurie, dacă simți ca ajunge * de a găti și de a mânca din placere * de a alege produsele și alimentele ce sunt bune pentru tine * de a face sport * de a te îngriji * de a te accepta * de a te iubi. Și voi știți ca atunci când cineva iubește și este iubit – radiaza, înflorește, e mai frumos/frumoasa, mai armonios/ armonioasa. Și de ce pe cei din exterior ii putem iubi însă suflețelul și corpul nostru nu. El tot hrănește cu asta, nu doar cu hrana.

După 30, după a doua naștere mi-a venit mintea la cap și am început sa practic sport – NU pentru a SLABI‼ dar pentru a-mi restabili coloana vertebrală și postura după 2 sarcini și 2 copii cărați de ale mele 50 de kg in fiecare zi in brațe”, a dezvăluit Lilu, pe Instagram.

Totodată, Lilu a precizat că face pilates și mănâncă doar ceea ce îi oferă energie bună, „nu otravă”.  

alte Articole interesante