Lilu, în fusta-floare din grădina mamei: ,,Cel mai frumos loc de pe pământ. Acasă.”

În ultima zi de vară, depănăm cele mai frumoase amintiri pe care ni le-a oferit acest anotimp minunat. Cu siguranță, fiecare a avut parte de călătorii mari sau mici, revederi cu cei dragi și momente de relaxare și răsfăț.

separator

Lilu își petrece ultimele zile de vară, la casa părintească din Drochia, Țarigrad. Cuprinsă de nostalgie și dor, prezentatoarea TV și-a împărtășit emoțiile cu urmăritorii săi de pe Instagram.

,,Fusta-floare din gradina mamei”…

,,Cel mai frumos loc de pe pământ. Acasă. Cea mai frumoasă vară. Cea trăită acum. Cea mai frumoasa limba am învăț-o în această casă. Recunoscătoare până la soare pentru tot ce mi-a oferit această vară. Fericită să îmi petrec timpul acasă, cu oamenii mei, pe trotuarele pe care le-am maturat săptămâna de săptămâna când eram mică. Să mănânc de dimineața lapte cu orez făcut de mama. Să dorm la amiază și să mă enervez pe muștele care nu ma lasă să mă odihnesc. Să ies în mahala și să le zic ,,Buna ziua” vecinilor. Satul meu nu are mare, lacuri, munți – dar totuși e cel mai drag loc pentru sufletul meu. ❤️ Voi în ce localități v-ați născut? Unde ar vrea să zboare sufletul vostru acum?”.

alte Articole interesante