Lilu și-a luat părinții în vacanță, în Grecia: ,,Merită, după ce au muncit toată viața și ne-au oferit nouă posibilitatea să învățăm”

Lilu și familia sa și-au organizat recent o vacanță deosebită în Grecia. Deosebită, pentru că de această dată, prezentatoarea TV și-a dorit să meargă în vacanță cu părinții săi, care locuiesc în Drochia.

separator
A organizat toate detaliile din timp, fără a apela la ajutorul unei agenții de turism, le-a făcut părinților o bucurie, au vizitat împreună Grecia și destinațiile turistice din zonă.

Fiecare dar, făcut pentru părinți, este ca o binecuvântare pentru inimile copiilor. Lilu și-a împărtășit emoțiile cu urmăritorii virtuali:

„În copilărie nu am fost niciodată la mare cu părinții, așa cum am mai zis marea noastră din copilărie era verde și trebuia prașită :), recuperăm acum. Prima dată – tata cu mama au fost la mare când din bănuții adunați din salariul de la MuzTv, i-am cumpărat mamei cadou de ziua ei, pe 3 iulie, o “puteovka” în Primorsk (ca din primele salarii). De atunci încercam în fiecare vacanță de vară să petrecem timpul și cu ei. Și nu îi luam pentru a avea grija de fete, îi luam pentru că vrem să avem grijă de ei. Să se poată odihni, după ce au muncit toată viața pentru a ne oferi noua posibilitatea să învățăm, și să putem câștiga bani pentru a ne odihni și a primi plăcere de la viață. Părinții noștri merită, pentru sacrificiile făcute și pentru grijile avute”, a scris Lilu, pe Instagram.

alte Articole interesante