Locătarii din centrul Capitalei sunt îndemnați să nu iasă la balcoane

Vizita lui Recep Tayyip Erdogan în Republica Moldova a impus niște legi de securitate care îi revoltă pe moldoveni. În câteva ore, președintele Turciei urmează să ajungă în Capitală, după ce și-a trimis aici mașina blindată cu un avion particular.

separator

Potrivit oamenilor legii, astăzi și mâine, locătarii blocurilor din centrul capitalei sunt rugați să nu iasă la balcoane, iar potrivit unor părinți, elevilor de la un liceu din centrul Capitalei li s-a spus să nu se apropie de geamurile institutiei.

În cadrul unei conferințe de presă, organizate astăzi, polițiștii au spus că pietonii nu vor fi lăsați să treacă pe trotuare când Erdogan va porni de la aeroport spre președinție. Potrivit unui comunicat al poliției, pe ruta de deplasare a delegației, activitatea stațiilor PECO va fi sistată, iar transportul public de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt va fi redirecționat pe strada București, segmentul străzilor: Mihai Viteazul – Ismail.

Și parcarea mașinilor va fi interzisă pe bulevardul Dacia – Ștefan cel Mare şi Sfânt, în ambele direcții. Circulația va fi sistată astăzi pe circa 30 de străzi din Capitală, în legătura cu vizita președintelui turc.
Pe străzile pe care se va deplasa cortegiul prezidențial vor fi sistate și lucrările de reparație a drumurilor, de defrișare a arborilor.

sursa: www.protv.md

alte Articole interesante