Scene de groază la o tabără din Cimișlia. Mai mulți copii au fost pedepsiți, fiind ținuți dezbrăcați în frig, o noapte întreagă

Mai mulți copii de la o tăbără din satul Zloți, raionul Cimișlia, au fost ținuți mai bine de șase ore în frig, în toiul nopții. Astfel ei au fost astfel pedepsiți și obligați să repare scena după ce au fost rupte câteva scânduri.

separator

Din imagini se vede cum copiii încearcă să repare scena cu lanterne pentru că afara era întuneric, scrie protv.md. Unul dintre copii își amintește cu groază de noaptea trecută. Adolescentul spune că acele scanduri din scena s-au rupt, iar directorul încercând să găsească vinovatul a ținut băieții afară, în maiou și șorți, obligându-i să repare podeaua.

Băiatul spune că erau în jur de 40 de copii care aveau între 10 și 15 ani. Directorul nu i-a lăsat nici măcar să se îmbrace. Spun că au scos cuiele cu mâinele goale din scânduri după care au mers într-o clădire veche de unde scoteau cărămizi pentru a face un stâlp de susținere. Copiii de vreo zece ani dormeau pe scaune.

Un copil a început a plânge și a povestit că îl doare spatele, în piept și nu poate respira. Pentru un sejur de zece zile în tabăra “Izvoraș” părinții au achitat 1.400 lei.

alte Articole interesante