Mama care și-a lăsat bebelușul în frig riscă patru ani de închisoare. Ce spune tatăl copilului

Tatăl bebelușului de un an și 4 luni, din Nisporeni, care a fost găsit fără suflare, înghețat, pe marginea drumului, spune că nu era acasă când s-a întâmplat tragedia.

separator
Bărbatul de 25 de ani susține că era la muncă în satul Basarabeasca, iar abia azi dimineață a primit un apel și a fost anunțat despre tragedie.

Bebelușul ar fi fost lăsat acolo de către mama să, spun polițiștii. Potrivit poliției, copilul a fost găsit fără suflare, în această dimineață, de către un locuitor al satului, care a alertat autoritățile. Veniți la față locului, oamenii legii au stabilit că micuțul a murit înghețat. ,,Copilul a căzut jos și acolo l-a lăsat”, spune o vecină a femeii.

Ulterior, aceștia au găsit-o pe mama bebelușului, o femeie de 29 de ani. Această le-a spus polițiștilor că aseară s-a pornit cu micuțul la vecini, iar dimineață s-a trezit singură acasă. Femeia susține că era beată și nu își amintește unde și-a lăsat copilul. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal. Femeia riscă 4 ani de pușcărie. În această seară, la ora 18:00, în Scuarul Catedralei mai mulți oameni vor organiza un flashmob, scrie protv.md.

alte Articole interesante