Acestea sunt graviduțele sfârșitului de an! Vedete care vor deveni mămici în 2019

Noul an vine și va aduce multă bucurie în cuplurile vedetelor de la noi care urmează să devină mămici pentru prima oară. Emoțiile sunt mari, perioada sarcinii le oferă momente palpitante și abia așteaptă întâlnirea cu bebelușii lor. Cu ce noutăți ne mai surprind graviduțele de-acasă, una mai superbă ca alta!

separator

Daniela Ciocanu

Jurnalista și-a anunțat sarcina acum o lună și se pregătește intens de marele moment. Ba chiar a început deja amenajarea camerei bebelușului și a comandat piesele de mobiler, conform proiectului conceput de designer. Prezentatoarea nu a dezvăluit deocamdată sexul copilului, însă în proiect predomină culoarea băiețeilor! Oare e vorba despre vreun indiciu?!Inesa Voscobonic

Prezentatoarea TV radiază de fericire și se menține într-o formă maximă. În prag de sărbători, cuplul și-a organizat o vacanță exotică pe insulele Sharm El Sheik, iar băile de soare i-au prins de minune viitoarei mămici, care urmează să aducă pe lume o fetiță.Hellen Monroe

Bloggerița urmează să devină mămică din clipă în clipă. Aceasta și-a anunțat prietenii de pe Instagram că a împlinit deja 39 de săptămâni de sarcină. Prin urmare, barza e pe drum! Hellen Monroe și judocanul Valeriu Duminică vor deveni pentru prima oară părinți de fetiță. Bloggerița urmează să nască în SUA, acolo unde este stabilită împreună cu soțul ei. Pe perioada sarcinii, Hellen Monroe și-a uimit urmăritorii virtuali cu diversitatea ținutelor și stilul pentru graviduțe pe care l-a optat.

Cristina Gheiceanu

De curând, bloggerița a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi. Aceasta a dezvăluit că se află în trimestrul trei de sarcină, iar până la sfârșitul iernii urmează să își țină minunea în brațe. Deocamdată, bloggerița nu a făcut public sexul bebelușului. 

alte Articole interesante