Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al doilea copil

Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al doilea băiețel al cuplului. Au ales un nume ca să se potrivească cu cel al frățiorului lui, Alexandru.

separator
Adela și Radu îl vor boteza pe cel mic Andrei. În urmă cu o săptămână Adela și Radu au dat și câteva indicii în acest sens, spunând că numele va începe tot cu ea, dar va fi însă unul ,,extrem de sofisticat”.

„Să vă dau un mic indiciu despre numele pe care îl va purta copilul. Este un nume extrem de rar întâlnit, extrem de sofisticat şi nu vrem să-l spunem încă pentru că te pomeneşti că-l iau şi alţii.”, a spus Adela atunci în emisiunea „Vorbeşte Lumea”. ,,Am dat niște indicii. Deci acum, sincer. Numele extraordinar de rar, ales după discuții îndelungate…numele fiului nostru este Andrei”.

,,Eu nu aveam un nume preferat, Radu nu avea un nume preferat. Am zis să fie ceva să se potrivească cu Alexandru. M-am gândit și la chestia asta…Eu termenul îl aveam între Sfântul Andrei și Sfântul Nicolae și m-am gândit că decât să-i zic Nicu, mai bine Andrei. Am zis că mai bine să i se spună „Ardei’, decât „Moș Nicolae’, a mai povestit Adela Popescu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

alte Articole interesante