Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Victor Slav au petrecut împreună la ziua de naștere a Sofiei

Sofia Natalia, fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit joi, 26 septembrie, vârsta de trei anișori, iar micuței i-a fost organizată o petrecere de la care nu au lipsit părinții ei, dar nici noul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi.

separator
Deși au decis să divorțeze, Bianca Drăgușanu și Victor Slav încă au un lucru în comun: fetița pe care o au împreună, Sofia Natalia. Fetița și-a invitat toți prietenii, copiii s-au jucat cu mingiuțe colorate, au profitat din plin de spațiul special destinat lor, dotat cu tobogan și alte accesorii specifice vârstei acestora, iar părinții s-au delectat cu bunătăți alese special pentru această zi.

Ambii părinți ai Sofiei au participat la evenimentul important pentru micuță, lăsând deoparte divergențele dintre ei. Bianca a fost cea care a pulsat însă și l-a adus la petrecere și pe partenerul ei de viață, care i-a devenit între timp și soț cu acte în regulă, Alex Bodi. „La mulţi ani, Sofia! Te iubim din toată inima! 3 ani plini de fericire pură!”, a scris Bianca Drăguşanu în dreptul unei imagini de la petrecerea Sofiei, pe care a publicat-o pe contul de Instagram. În poză apare ea și iubitul ei, alături de Sofia și invitații la petrecere.

Nici Victor nu a lăsat evenimentul să treacă neobservat pe rețelele de socializare, publicând, la rândul lui, o imagine de la petrecere, în care își îmbrățișează fetița sărbătorită. Deși Bianca, Alex Bodi și Victor nu apar în poze împreună, așa cum era și de așteptat, cei trei s-au întâlnit în cadrul evenimentului, însă nimic nu a ieșit cu „scântei”, aceștia dând dovadă de maturitate, scrie click.ro. foto: wowbiz.ro

alte Articole interesante