Caz ieșit din comun: O femeie de 50 de ani a născut cvadrupleți

O femeie de 50 de ani a născut 4 copii deodată, devenind astfel cea mai în vârstă mamă de cvadrupleți din Marea Britanie. Cei patru bebeluși, trei fetițe și un băiețel, s-au născut prin cezariană la 31 de săptămâni de sarcină. Ei se află la terapie intensivă și se dezvoltă bine.

separator
Bebelușii, dintre care doi sunt gemeni identici, au venit pe lume pe 26 octombrie, iar medicii i-au spus mamei că nu vor putea merge acasă până pe 2 ianuarie. „Abia aștept să îi duc acasă și să începem să creez o legătură cu micile mele bucurii”, a afirmat femeia, pentru The Sun.

„A fost o provocare și sunt recunoscătoare. Una din fetițe a avut atât de multe tuburi în jurul ei încât nici nu i-am văzut bine fața. Bebelușii încă nu au stat împreună, fiecare fiind conectat la un alt aparat”, a explicat femeia.

Cvadrupleții nu sunt singurii copii ai femeii, aceasta mai având încă trei copii, acum în vârstă de 32, 31 și 22 de ani, cu primul ei soț. Primii copii ai britanicei au la rândul lor copii, astfel că femeia are opt nepoți, cu vârste cuprinse între 7 luni și 11 ani.

Femeia susține că mama sa întotdeauna și-a dorit gemeni în familie și crede că micuții sunt un dar de la aceasta, care a decedat în 2007. Am vrut un copil și am fost binecuvântată cu patru. Este un miracol. Nici nu am realizat că am făcut istorie”, a declarat Tracey.

sursa

alte Articole interesante