Ce trebuie să cunoști despre aportul de proteine în dieta bebelușului!

Bebelușul tău are nevoie de tot ce este mai bun pentru o creștere sănătoasă și o bună dezvoltare fizică și mentală. După începerea diversificației și împlinirea vârstei de un anișor, micuțul are nevoie în continuare de o dietă echilibrată, îmbogățită cu nutrienți similari celor din laptele matern. Este recomandat ca în alimentația bebelușului să existe o sursă adecvată de proteine și vitamine, minerale și aminoacizi. Un criteriu foarte important este calitatea proteinelor incluse în dietă. Potrivit specialiștilor, este necesar ca acestea să fie adaptate, atât calitativ cât și cantitativ, necesităților fiziologice ale copilului de vârstă mică.

separator

În acest sens, experții Nestle au dezvoltat o proteină specială OPTIPRO ®, care se găsește în formula de lapte praf NAN ® 3. Astfel, NAN ® 3 este conceput pentru alimentația copiilor sănătoși de la 12 luni, dar nu este un substitut al laptelui matern. Produsul este fabricat din materii prime produse de furnizori specializați, fără a folosi ingrediente modificate genetic, conservanți, coloranți și arome. Formula de lapte parf NAN ® 3, conține în compoziția sa următorele ingrediente:

  • Cantitatea necesară de proteine – care ajută la creșterea sănătoasă a copilului;
  • Probiotice – normalizează mobilitatea intestinală și crește capacitatea organismului de a se lupta împotriva infecțiilor;
  • Omega-3 și acizi grași –  pentru formarea corectă a creierului și vederii;
  • Vitamine și microelemente – necesare pentru această etapă de dezvoltare și asigură copilului o dezvoltare armonioasă.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante