Cristina Gheiceanu, despre sarcină: ,,Mi s-a spus la un control că am risc de naștere prematură. A fost cea mai grea zi din viața mea”

Acum o lună, bloggerița Cristina Gheiceanu a anunțat fericită pe rețelele de socializare că a devenit mămică. Într-un interviu recent pentru emisiunea ,,Vorbe bune cu Lilu”, jurnalista a dezvăluit mai multe detalii despre sarcină și nașterea fetiței sale, Adela, în Elveția.

separator

,,În cel de-al doilea trimestru la un control medical, mi s-a spus că am colul mult prea scurt și că am un risc înalt de naștere prematură. Normal, că acesta este lucru pe care nicio mamă nu vrea să-l audă, a fost cea mai urâtă zi din viața mea”, a mărturisit tânăra mămică.

Cristina a ținut cont de sfaturile medicului, iar la 39 de săptămâni de sarcină s-a produs miunea. A sosit pe lume fetița sa, care a cântărit la naștere 3 kg. Jurnalista a ales să nască natural și a evitat anestezia epidurală.

,,Aici, în Elveția, m-am simțit de parcă am fost unica femeie însărcinată sau unica femeie care a născut, și asta datorită felului în care o femeie este tratată aici”, spune Cristina.

Nici depresia postnatală nu i-a dat târcoale. ,,Aici după ce naști, aproape la fiecare 3-4 zile, vine o moașă acasă, care vorbește cu tine, te întreabă ce dificultăți ai mai întâlnit”.

Cristina a mai dezvăluit că micuța îi seamănă leit tatălui său. ,,Aștept să mai crească un pic și să îmi semene și mie, măcar un pic (zâmbește). Dar, până la urmă, tot ce contează este ca ea să fie o fetiță sănătoasă și să aibă o copilărie cât mai frumoasă”.

Deși a trecut abia o lună de la nașterea micuței, Cristina și-a revenit spectaculos și încearcă să își reia activitățile de beaty și modeling pe care le promovează pe rețelele sale de socializare.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante