Cum arată cele mai frumoase gemene din lume? La doar 9 ani, au devenit modele!

Ava și Lea Clements au fost numite cele mai frumoase gemene din lume, iar zeci de agenții de modelling concurează pentru a semna un contract cu micuțele modele.

separator
Gemenele identice s-au născut în California, Statele Unite, pe 7 iulie 2010, cu patru săptămâni înainte de termen, dar din fericire sunt perfect sănătoase.

„Au venit pe lume cu patru săptămâni și jumătate mai devreme, dar având în vedere că le cunoaștem personalitățile acum, este de înțeles că și-au făcut apariția mai devreme, neanunțate și gata să înfrunte orice”, a declarat Jaqi Clements, mama celor două fete.

Frumusețea gemenelor a atras atenția tuturor, astfel că la vârsta de șase luni mama lor le-a introdus în lumea modelingului, urmând sfaturile celor apropiați. În 2017, când fetele aveau șapte ani, părinții lor, Kevin și Jaqi, au decis că este momentul să le lase pe micuțe să aleagă dacă vor sau nu să fie modele.

Gemenele au fost cucerite de noua lor carieră și au arătat că adoră să fie în centrul atenției și să pozeze. Nu după mult timp Ava și Leah aveau deja contracte cu două agenții. De-a lungul timpului, gemenele cu ochi superbi au pozat pentru branduri faimoase precum Crocs, Sandcastle Magazine, Target, Skechers sau Recess Kids.

Frumusețea celor două fetițe se pare că este moștenire de familie! Și fratele lor cu doi ani mai mare, pe nume Chase Robert, este model aspirant, scrie www.eva.ro  

alte Articole interesante