Cum arată salonul în care a născut Kate Middleton?

Kate Middleton a adus pe lume un băiețel, în același spital în care i-a născut și pe primii doi copii, aripa Lindo a spitalului St. Mary din Londra. Pacientele care ajung să nască în Aripa Lindo provin din familii care își permit să plăteasc între 5.900 și 7.500 de lire pentru o zi de cazare.

separator

O broșură în care este prezentată Aripa Lindo prezintă fiecare cameră și arată că acestea sunt dotate cu mobilier de lux, televizor, radio, un telefon de la noptieră și un frigider. De asemenea, se oferă o gamă largă de ziare și Wi-Fi gratuit.Pacienților li se oferă, de asemenea, o listă de vinuri, inclusiv Champagne, și pot primi ceai în cameră.

Cel mai probabil, Kate a avut la dispoziție o echipă de peste 20 de experți medicali și alte persoane care lucrează la Imperial College Healthcare NHS Trust, instituția care conduce spitalul St Mary’s. Al doilea băiat al ducilor de Cambridge a fost adus pe lume de obstetrician Guy Thorpe-Beeston și ginecologul consultant Alan Farthing, aceiași care au asistat și la nașterea lui George și a lui Charlotte.

Se presupune că ducesa de Cambridge va lua o pauză mai lungă de la îndatoririile sociale, pentru a se recupera și a alăpta. Este de așteptat ca una dintre primele apariții publice să fie pe 19 mai la nunta prințului Harry cu Meghan Markle.

Prințul William s-a născut pe 21 martie 1982, tot în Aripa Lindo. Prințesa Diana fiind prima dintre membrele familiei regale care a ales să nască aici. Doi ani mai târziu, în același spital a venit pe lume și prințul Harry.

Aripa Lindo face parte din Spitalul St Mary, care a fost fondat în 1845. Aripa privată a spitalului a fost numită după membru al consiliului ed administrație, Frank Charles Lindo, care a a donat 111.500 de lire sterline pentru modernizare.

O serie de celebrități și membri ai familiei regale au născut aici. Pe lângă Kate Middleton și prințesa Diana, la Lindo a născut și Amal Clooney.

În Aripa Lindo pot fi îngrijiți până la 18 copii odată în secția de terapie intensivă, dependență care oferă îngrijire specială în cazul celor care au nevoie.

sursa

alte Articole interesante