Cum să rămâi însărcinată cu băiat?

Dacă îți dorești să devii mamă de băiețel, poți pune în aplicare următoarele informații care nu au parte de susținere științifică, însă sunt ipoteze pe care mulți le susțin. Potrivit teoriei celor două tipuri de spermă, spermatozoizii ce poarta cromozomul X difera de cei ce poarta cromozomul Y și se comportă diferit.

separator

Teoria doctorului Shettles

Dr. Shettles, autorul unei cărți de succes, intitulată „Cum sa alegi sexul bebelusului„, susține că cele două tipuri de spermă au caracteristici distincte. Medicul e de părere că sperma ce duce la conceperea unui băiat e mai puțin rezistentă, e în cantitate mai mică, dar e mai rapidă. La polul opus, acesta susține că spermatozoizii ce pot concepe o fată sunt mai lenți, ajungând mai greu la ovul, dar rezistă în organismul femeii o perioadă mai lungă de timp.

Același medic e de părere că, pentru ca șansele de a rămâne însarcinată cu un băiat să crească, cuplul trebuie să îi dea un „avans” spermei ce poate produce un băiat. Pentru a rămâne însărcinată cu băiat, medicul sustine că sunt necesare pozițiile ce asigură o penetrare adâncă, cât mai aproape de colul uterin.

Poziții favorizante

Argumentul este că, cu cât ejacularea se produce mai aproape de col, cu atât o sarcină e mai probabilă, iar conform medicului cresc șansele să ai un băiat. Poziții ce asigură o penetrare mai profundă: doggy style, sexul în picioare sau viitoarea mamă deasupra.

De asemenea, datorită faptului că sperma cu care poti concepe băiat e mai rapidă, potrivit medicului, e ideal să ai raporturi intime cât mai aproape de ziua ovulației.

Poate ai auzit deja că tipul de lenjerie pe care viitorul tată îl poartă afectează producția de spermă.
În plus, există și o teorie potrivit căreia dacă bărbatul poartă mai degraba boxeri largi, comozi, acest lucru ajută producția de spermă purtătoare de cromozom Y, deoarece scrotul nu se încălzește la fel de tare, diminuând astfel producția de spermă per total.

Tot o vorbă „din bătrâni” spune că pentru a concepe un băiat, ajuta mult ca femeia să aibă orgasm înainte ca actul sexual să se încheie. Acest aspect ar putea spori șansa de a avea un băiat, din pricina unei secreții alcaline secretate de vagin după orgasm, ce ajută spermatozoizii sa supraviețuiască.

Toate aceste sfaturi nu îți garanteaza că vei avea un băiețel, însă niciunul dintre ele nu îți poate dăuna în vreun fel. Indiferent dacă reușești sau nu să ai un băiat, nu uita că mai important decât sexul bebelușului e ca el să fie sănătos.

sursa

alte Articole interesante