Deși vor deveni părinți, prințul Harry și Meghan Markle nu vor deține custodia copiilor lor. Care este motivul?

Asemenea celorlalți membri ai familiei regale care au devenit părinți înaintea lor, Harry și Meghan, atunci când vor avea copii, vor întâmpina o problemă cel puțin bizară.

separator

Probabil cea mai neobișnuită, controversată și deranjantă regulă impusă ducelui și ducesei de Sussexx, în caz că vor dori să aibă copii intră în joc. Nu Harry și Meghan Markle vor deține custodia posibililor lor copii, ci însăși Regina Elisabeta a II-a. Potrivit protocului regal, Majestatea Sa are custodie completă asupra micuților.

Experta Marlene Koenig a explicat presei: “Suveranul țării are custodia legală a tuturor nepoților încă minori”. Sună… deloc normal, nu? Ei bine, potrivit lui Koenig, acest obicei vine din anii 1700, de când monarh era Regele George I, neschimbându-se nimic la el de atunci. Regula s-a născut din cauza relației extrem de proaste pe care suveranul o avea cu fiul lui, viitorul rege George al II-lea, așa că a fost nevoie de ea pentru a-și asigura legătura cu nepoții lui.

Astfel că, o fi legea veche de mai bine de 300 de ani, dar ea este valabilă și în zilele noastre. Regina Elisabeta a II-a deține custodia totală și oficială asupra copiilor prințului William și ai lui Kate Middleton, George, Charlotte și recent-născutul Louis, și va avea și asupra moștenitorilor cuplului Harry-Meghan, dacă, desigur, ea va mai fi în viață și la conducerea statului când asta se va întâmpla.

Noroc că Elisabeta a II-a este un monarh blând și deschis la minte, și nu se bagă câtuși de puțin în creșterea celor mici. Cu toate astea, ea are cuvântul final în decizii mari, precum permiterea minorilor să călătorească sau nu cu avionul etc”.

sursa

alte Articole interesante