Andreea Bănică a ales numele băieţelului!

Andreea Bănică a născut acum cinci zile un băieţel sănătos. Vedeta şi soţul ei, Lucian Mitrea, au avut multe discuţii pe tema numelui, pentru ca până la urmă să fie aşa cum şi-a dorit Andreea: băieţelul va purta numele Noah Andrei.

separator

nume-copil-andreea-banica

„A venit la spital în a 3-a zi de după naștere și mi-a spus cu sufletul deschis că băiețelul se va numi așa cum îmi doresc eu. Poate ați citit deja în presă sau ați văzut declarații în care spuneam că îmi doresc două prenume, iar Lucian unul singur. Aveam deja primul prenume, ANDREI și am început să punem pe hârtie toate prenumele care ne plăceau și se potriveau cu Andrei. I-am arătat că cel mai potrivit este cel ales de mine- NOAH. Andrei este numele pe care și l-a dorit foarte mult Lucian, iar mie mi-a plăcut mult Noah”, scrie Andreea pe blog-ul ei.

,,Noah înseamnă alesul lui Dumnezeu, fiind echivalentul evreiesc al lui Noe. De asemenea, Andrei are o încărcătură spirituală foarte mare, Sf Andrei fiind unul dintre cei mai apropiați ucenici ai lui Iisus.

Așadar, băiețelul nostru se va numi NOAH ANDREI MITREA BĂNICĂ! 🙂”, mai spune interpreta.

Fericita mămică a sosit ieri acasă cu micuţul.

15094274_10154307383299753_1183760503226029308_nAndreea a postat pe contul personal de Instagram un filmuleţ şi le-a arătat fanilor cum a fost întâmpinată de către soţ şi Sofia, fetiţa cuplului în vârstă de 7 ani.

Andreea Bănică a născut un băieţel! Vezi prima poză cu micuţul

Andreea Bănică și soţul ei, Lucian Mitrea, mai au o fetiță, Sofia, în vârstă de șapte ani.

andreea-banica-familie

 

alte Articole interesante