Ce remediu naturist folosește Kate Middleton pentru a scăpa de grețurile matinale din sarcină

Grețurile sunt un fenomen normal în perioada sarcinii, cea mai mare parte dintre gravide se confruntă cu aceste simptome. Ducesa de Cambridge recurge la diverse remedii naturiste pentru a-și ameliora stările neplăcute.

separator

În cadrul ceremoniei pentru Poliția Metropolitana și Fondurile Pentru Orfani, Prințul William a stat de vorba cu Iris Orrell, care i-a povestit prințului că și ea a trecut prin greutățile pe care le întâmpină Kate în timpul sarcinii și l-a întrebat cum se descurcă prințesa. Ducele de Cambridge a dezvăluit că soția lui folosește ghimbirul pentru a-și ameliora grețurile puternice.

Din păcate însă, tot nu este de ajuns să combată această afecțiune neplăcută, pe nume Hyperemesis Gravidarum.

Disgravidia se manifestă prin grețuri foarte puternice însoțite de vomă și, implicit, amețeală, scădere în greutate și deshidratarea corpului.

Din cauza stării de sănătate, Ducesa de Cambridge nu a mai fost văzută în public de la începutul lunii septembrie, când a dat vestea că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Ultima sa apariție a fost la Palatul Kensington, la comemorarea celor douăzeci de ani de la moartea printesei Diana.

sursa

alte Articole interesante