Cristina Șișcanu a devenit mamă! Vezi video cu bebelușul din maternitate

Prezentatorul Tv Mădălin Ionescu și soția sa, moldoveanca Cristina Șișcanu, au devenit părinți. Jurnalista, stabilită în România, a adus pe lume primul copil al cuplului.

separator
cristina-siscanu

Sâmbătă dimineață, moldoveanca a adus pe lume o fetiță, care a avut la naștere 56 cm și 3,780 kilograme. Mădălin Ionescu a asistat la nașterea fetiței și a împărtășit bucuria pe pagina sa de socializare.

„Comorile mele… A fost o noapte intensă! Am asistat la naștere… Am trăit fiecare clipă cu o emoție uriașă… Momentul este irepetabil! Cristina a fost atât de calmă, încât a uluit toată echipa medicală! Petra s-a născut cu o pace şi cu o voință inimaginabile! Extrem de fericit, copleșit şi cu o nouă perspectivă asupra vieţii!”, a scris prezentatorul TV.

Ieri, gazda emisiunii „WowBiz” de la Kanal D a revenit şi cu un filmuleţ postat pe contul de socializare.

„Clipe inegalabile alături de Petra! Împărtășesc aceste imagini celor cu suflete curate… Celor care se pot bucura pentru alţii, celor care nu şi-au pierdut pe drum inocenţa, celor care cred în Dumnezeu şi apreciază miracolul vieţii! Va îmbrățișez şi vă mulțumesc încă o dată pentru gândurile bune!”.

Mădălin Ionescu este căsătorit din 2011 cu Cristina Şişcanu şi mai are doi copii din căsnicia precedentă.

sursa

alte Articole interesante