Cum să rămâi însărcinată cu fată

Nu există nicio metodă care să îți garanteze că vei rămâne însărcinată cu fată sau cu băiat, însă, potrivit mai multor surse, există câteva trucuri care pretind a avea un grad de succes în selecția sexului de către părinți. Mai jos, vezi ce trebuie să faci pentru a-ți împlini visul de a deveni mamă de fată.

separator

Metoda Shettles

Metoda a fost dezvoltată de un medic ce pretinde că părinții pot influența sexul viitorului bebeluș. Metoda doctorului Shettles există încă din anii 60, a fost tipărită și o carte la acest subiect, și se pare că metoda ar avea o rată de succes de 75% pentru părinții care își doresc să conceapă o fetiță.

Medicul era de părere că, pentru a rămâne însărcinată cu fată, cel mai important aspect este sincronizarea. Sexul bebelușului e determinat de tipul de cromozom purtat de spermă. Doctorul credea că sperma ce poartă cromozomi masculini înoată mai ușor, însă supraviețuiește pentru o perioadă mai scurta de timp. La polul opus, sperma responsabilă de concepția unei fete este mai lentă, însă e mai rezistentă în timp.

Potrivit medicului, pentru a rămâne însărcinată cu o fată, e necesar să ai raporturi intime cu două-patru zile inainte de ovulație. Până când ovulația are loc, doar sperma ce poate concepe o fetiță ar mai rămâne pentru a fertiliza ovulul. Shettles mai sfătuiește că, dacă încerci să concepi o fată, să eviți sexul exact în ziua în care mucusul vaginal capătă aspectul de albuș de ou, deoarece acesta ar fi semn clar de ovulație.

E foarte important de reținut, totuși, că dacă eviți raporturile sexuale fix în acest interval, îți poți reduce complet șansa de a rămâne însărcinată, indiferent dacă ar fi băiat sau fată.

Poziții ideale pentru a concepe o fată

Ața cum pentru a concepe un băiat sunt necesare poziții care permit o penetrare cât mai profundă, pozițiile care asigură o penetrare superficială sunt ideale pentru a concepe o fată. Acest lucru ar controla distanța ejaculării față de col. Astfel, evitând penetrarea adâncă, poți preveni sperma purtătoare de cromozom Y să ajunga la ovul, dându-i o șansă mai mare spermei purtătoare de cromozom X să reziste mai mult timp și să fertilizeze ovulul.

Se mai presupune că evitarea orgasmului feminin ar putea ajuta la conceperea unei fete. Organismul femeii secretă o substanță alcalină dupa orgasm, ce ajuta sperma raspunzatoare de conceperea unui băiat să supraviețuiască mai mult.

Unii persoane cred de asemenea că spermatozoizii ce ar putea concepe un băiețel sunt mai sensibili la căldură. Așadar, o baie caldă înainte de actul sexual ar putea crește șansele de a avea o fată.

Pentru majoritatea cuplurilor, cel mai important aspect în ceea ce privește viața de părinte este să aibă un copil sănătos, indiferent de sex. Dacă totuși îți dorești mult o fetiță, încearcă metodele de mai sus eventual combinate, fiind totuși conștientă că acestea sunt mai degrabă teorii nedemonstrate.

sursa

alte Articole interesante