Cum scapă familia Manciu de dușmanii sezonului estival!

Plimbările în toată componența sunt un lux pentru familia Manciu. În fruntea armatei de bărbați este o mamă și o soție puternică. Fiecare copil își impune regulile în familie în funcție de caracter. Și părinții le permit să se dezvolte într-un mediu prielnic. Ieșirile în aer liber sunt o adevărată provocare. Toți 3 copii sunt atât de dulci, încât, uneori, cad pradă și țânțarilor. Gama de produse anti-țânțar Chicco oferă protecție împotriva țânțarilor și a altor tipuri de insecte, având la bază ingrediente 100% naturale, care protejează datorită extractului de ulei de crab și melissa. Alege corect produsele pentru copii, ghidându-te de acest video.

separator

Marea majoritate a produselor din comerț, conțin ca substanță activă Diethyltoluamide(DEET). Acesta este un ingredient chimic nerecomandat, chiar și doze foarte mici, mai ales în cazul copiilor mai mici de 2 ani.

Chicco a conceput gama de protecție împotriva țânțarilor și a altor tipuri de insecte oferind părinților varianta optimă pentru protecția bebelușului. Produsele pot fi folosite pentru nou-născuți, femei însărcinate sau persoane cu piele sensibilă sau atopică.

Chicco-ingrediente naturale active

Gama de protecție împotriva țințarilor și a altor tipuri de insecte conceput din ingrediente 100% naturale, care protejează pielea împotriva țânțarilor, datorită extractului de Ulei de Crab și Melissa . Extractul de Ulei de Crab și Melissa este de asemenea eficient împotriva unui domeniul larg de insecte cum ar fi: căpușe, purici și păianjeni. Efect hidratant, răcoritor și emolient, conferind pielii o textură catifelată.

Nu conține parabeni, alcool, coloranți, fenoxietanol, SLES, produse petroliere, uleiuri minerale, silicon sau parfumuri sintetice.

Toate produsele sunt testate clinic și dermatologic, nu conțin alcool, coloranți și parabeni, sunt special adaptate pentru pielea sensibilă și atopică a copiilor și femeilor însărcinate.

Formula exclusive funcționează eficient atât pe timp de noapte cât și în timpul zilei, oferind o protecție excelentă împotriva celor mai multe tipuri de țânțari, inclusiv țânțarii Asia Tiger.

Eficiența produselor Chicco durează mai mult timp de cât la celelalte produse de pe piață. O singură aplicare va proteja pielea bebelușului pînă la 3 ore. Când este necesar de o protecție de mai lungă durată, produsul poate fi reaplicat.

Găsiți toată gama de protecție împotriva țințarilor Chicco, în rețeaua Farmacia Familie. Inclusiv, puteți prinde și reduceri frumoase în acest sezon estival.

Partenerii noștri
alte Articole interesante