Discursul unui absolvent a devenit viral pe Internet: „Ceea ce astăzi se numește clasa XII B, peste trei luni, va deveni diasporă”

Un absolvent de la Liceul Teoretic „Ion Creangă” din Chișinău a reușit să cucerească o țară întreagă cu discursul său de la manifestarea dedicată ultimului sunet. Într-un timp foarte scurt, mesajul emoționat al său a devenit viral pe rețelele de socializare.

separator

„Tot ce știm cu siguranță e că nu va fi ușor așa cum nu a fost nici până acum. Și totuși, până acum a fost al naibii de interesant. Astăzi, înainte să plecăm, vrem să vă spunem lucruri importante, pe care nu ni le-a spus nimeni la vremea noastră.

Tezele, examenele de bacalaureat vor trece. Nota șase luată la tema pentru acasă sau absența nemotivată nu vor mai conta mâine, tot ce va conta vor fi cunoștințele și amintirile din liceu[…]

Iar ceea ce astăzi se numește clasa XII B, peste trei luni, va deveni diasporă. Încă aveți timp să vă faceți amintiri aici, în locul unde timpul nostru se termină astăzi. Suntem tineri cu potențial și știm asta. Suntem siguri că voi puteți fi mai buni decât noi și trebuie să fiți mai buni decât noi, pentru că Vestul cumpără inteligență și plătește bani frumoși pentru ea[…]”

alte Articole interesante

Alte Articole interesante