Doi părinți își țin în brațe cele 6 fetițe gemene. Vezi cum arată acestea după 30 de ani

În anul 1983, Janet i-a dăruit soțului ei 6 fetițe gemene, primele  sextuplete din lume care au supraviețuit fără probleme după naștere.

separator
Atunci când femeia a născut, fiecare din fiicele ei cântărea puțin peste un kilogram. Acum soții Walton se amuză pe seama faptul că demult, înainte de nașterea fetelor, erau pe punctul să înfieze câțiva copilași. Pe Janet nu o ajutau nici un fel de preparate, deși medicii îi asigurau că și ea, și Graham sunt perfect sănătoși.

Primele șase săptămâni de viață, micuțele le-au petrecut în secția de terapie intensivă neonatală. Apoi, părinții au putut să-și ia fetițele acasă și totul a intrat în ritm firesc. La plimbări, fiecare din soți împingea câte un cărucior pentru gemeni și purta câte o fetiță în brațe. Iar dacă venea cineva în vizită, Janet și Graham îi înmâna un al treilea cărucior și mergeau cu toții la plimbare! Astăzi, cuplul mai are și o nepoțică. Tinerele, însă, nu se grăbesc să-și întemeieze familii. Cu toate aceste, nu au nimic împotriva copiilor. Dar să repete experiența mamei lor, de a da naștere la șase copii, nu s-ar încumeta nici una din ele.

sursa

alte Articole interesante