Kate Hudson a reuşit să jignească mai multe mămici după ce a spus care este cel mai leneş lucru pe care l-a făcut

Kate Hudson are doi băieţi, de 13 ani, şi respectiv 6 ani. Primul băiat a fost născut prin cezariană, însă pentru cel de-al doilea actriţa a optat pentru o naştere naturală.

separator

Actriţa a povestit, referitor la prima naştere:

„Trebuia să mi se provoace naşterea pentru că bebe era prea mare. Însă nu mă dilatam, deşi eram în travaliu.
Contracţiile erau la 2-5 minute distanţă, iar eu nu simţeam nimic. Medicul a zis că putem pleca acasă, însă fusese foarte dificil să ajungem la spital, deoarece eram urmăriţi de fotograf. Am intrat la miezul nopţii şi le-am zis: Nu mă duc acasă. Nu vreau să trec din nou prin asta. Hai să facem o cezariană”.

Într-un interviu acordat recent, actriţa a trebuit să răspundă la căteva întrebări. La întrebarea „care e cel mai leneş lucru pe care l-ai făcut?”, Kate Hudson a răspuns: „am născut prin cezariană”.

Răspunsul actriţei a înfuriat mai multe mămici pe reţelele de socializare, care au născut prin cezariană.

„Am trecut prin 2 operaţii de cezariană din necesitate, nu din lene. Mi-a luat luni de zile să-mi revin”, a postat una dintre mamele ce s-au simţit ofensate. Desigur, au existat şi mămici care i-au sărit în apărare actriţei, susţinând că aceasta a fost alegerea ei şi că prin cuvintele spuse actriţa nu ar fi catalogat toate operaţiile de cezariană un gest din lene.

sursa

alte Articole interesante