A mers la medic să facă avort, însă ce i s-a întâmplat în cabinet i-a schimbat viața pentru totdeauna

O femeie însărcinată din Statele Unite ale Americii a trecut printr-o experiență incredibilă și pe care cu siguranță, nu o va uita niciodată. Totul a început în momentul în care tânăra a mers la spital pentru a face o întrerupere de sarcină, după ce iubitul cu care avea o relație de 3 ani a înșelat-o și apoi a părăsit-o.

separator


În plus, la început, nici măcar nu știa cum de a rămas însărcinată, mai ales că lua tot timpul anticoncepționale. Singură și deznădăjduită, aceasta a decis să meargă la medic pentru a scăpa de copilul care îi aducea aminte de cel care a înșelat-o și a umilit-o, și și-a făcut o programare.

În ziua în care trebuia să facă avortul, femeia a mers în sala de așteptare și a așteptat să îi fie strigat numele. S-a ridicat de pe scaun și, când să intre în cabinet, a observat că ceva îi căzuse din haină. Era un cartonaș primit la o biserică, la cununia unor prieteni, pe care erau scrise câteva rânduri din Biblie: ,,Nu-ti fie frică, pentru că Eu sunt cu tine. Nu deznădăjdui, pentru că Eu sunt Dumnezeul tău. Îți voi da puteri și te voi ajuta. Te voi susține cu mâna mea dreaptă”.

În momentul în care l-a citit, tânăra a izbucnit în plâns și-a dat seama că bilețelul era un semn și astfel a renunțat la întreruperea de sarcină, iar acum este mama unei fetițe, pe care o iubește ca pe ochii din cap.

Sursa

alte Articole interesante