Natalia Gordienko a dezvăluit primele detalii despre nașterea fiului

După o perioadă lungă în care și-a ținut viața privată departe de ochii presei, Natalia Gordienko a făcut primele dezvăluiri despre cea mai frumoasă perioada din viața ei, sarcina și nașterea fiului. Extrem de împlinită că a devenit mamă și un cu un zâmbet constant pe chipul ei pe parcursul interviului, care i-a trădat fericirea, Natalia a povestit despre experiența maternității.

separator

,,Fericirea iubește tăcerea”, așa a motivat frumoasa artistă dispariția din vizorul public în ultimele luni de sarcină.

,,Mă simt foarte bine acum (n.r. în rol de mămică), total altfel, e o mare fericire atunci când simți că ți se întâmplă ție, într-adevăr femeia a fost făcută ca să devină mamă”, a mai spus emoționată interpreta, în cadrul emisiunii ,,O seară perfectă”, la care a fost invitată.

În timp ce multe mămici se confruntă cu probleme precum grețurile în sarcină, lipsa apetitului, prezența poftelor de gravidă, Natalia susține că a avut parte de o sarcină ușoară. A adăugat 20 de kg în timpul sarcinii și a rămas în plus cu 6,5 kg.

Artista a mai povestit că se bucură intens de sprijinul și atenția familiei, a tatălui copilului, iar aceste lucruri au ajutat-o să treacă cu bine peste momentele dificile din timpul sarcinii și nașterii.

,,Nașterea a fost grea, ca pentru orice femeie, naturală, a durat 6 ore”, a mai dezvăluit interpreta, care a optat pentru o naștere în afara țării, în Franța. Artista a mers în Franța cu trei luni înainte să nască, aceasta susține că s-a dat pe mâna unor medici cunoscuți, dar și vremea caldă din sudul țării, în ultimele luni de toamnă, i-a priit foarte bine.
Despre tatăl micuțului, interpreta a dezvăluit următoarele: ,,Este tatăl cel mai bun, e omul care mă face fericită, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am parte de dragoste și fericire”.

Artista a născut un băiețel sănătos cu greutatea de 3,5 kg și 52 de cm, la sfârșitul lunii noiembrie. Micuțul e din zodia săgetător, ca și mama sa și poartă numele Cristian.

,,Dorm câte 2-3 ore pe zi, e cuminte inteligent, foarte serios, deja i-am făcut și pașaport”, a mai povestit vedeta care își alăptează bebelușul, fiind atentă la tot ce mănâncă.

Natalia a mai spus că are suficientă energie și că dorește să înceapă să facă sport și asta chiar dacă publicul a putut observa că tânăra mămică afișează o siluetă extrem de suplă. Este știut că exercițiile fizice ajută la tonifierea mușchilor și redobândirea mai rapidă a formelor după naștere.

Chiar dacă recent a devenit mamică, interpreta intenționează să se implice parțial și în proiecte de carieră. Natalia a spus că pregătește mai multe surprize pentru public, printre care și o piesă semnată de Irina Rimes.

alte Articole interesante