Natalie Portman, mamă pentru a doua oară!

Actrița, în vârstă de 35 de ani, a urat bun venit pe lume celui de-al doilea copil. Natalie Portman a născut un bebeluș perfect sănătos, iar ea și soțul său, Benjamin Millepied, au devenit acum părinți pentru a doua oară.

separator
Pictures-Natalie-Portman-2017-Golden-Globe-Awards

Conform declarațiilor sale pentru Us Weekly, Natalie este proaspătă mămică de fetiță. Actrița a dezvăluit și numele nou-născutului: Amalia.

Natalie Portman este căsătorită din 2012 cu dansatorul francez Benjamin Millepied, împreună cu care are un fiu, Aleph, în vârstă de 5 ani. După o perioadă în care au locuit la Paris, unde Benjamin a fost director al Baletului Operei din Paris, cei doi locuiesc acum la Los Angeles.

Portman a confirmat public că este gravidă în septembrie anul trecut, după ce a apărut pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția cu burtica de gravidă. Natalie-Portman2-1

Weekend-ul trecut, actrița a ales să nu participe la Premiile Oscar, deși era nominalizată la categoria Cea mai bună actriță în rol principal pentru rolul său din Jackie, tocmai pentru că se pregătea să dea naștere fetiței sale.natalie-portman-1-1010x1024

sursa

alte Articole interesante