O mamă și-a lăsat fetițele în mașină și a mers la cumpărături. La un moment dat, una dintre copile a pornit mașina

Fapta unei mame a revoltat publicul. Aceasta și-a lăsat fetițele în mașină, cheile mașinii în contact și a plecat liniștită să-și facă cumpărăturile într-un supermarket. La un moment dat una dintre fetițe a reușit să pornească motorul. Cei din afară, câțiva adulți, au tras o groază de nedescris. Au stat neputincioși și au așteptat ca părintele să revină de la cumpărături, scrie un martor pe rețeaua de socializare facebook.

separator

Întrebată dacă își dă seama de riscul la care și-a expus copiii, dar și pe cei din jur, mama celor două fetițe, din Constanța, a refuzat să dea un răspuns clar.

„Mamă” inconstientă și ignorantă! Văzând aceste două fetite singure în masină, una la volan și una pe bancheta din spate am rămas socați, mai ales după ce a reușit să pornească motorul mașinii crezând ca e o joacă. Am asteptat în jur de 30 min până și-a facut aparitia și „mama” lor. Intrebată de ce a lăsat acele fetite nesupravegheate…pur și simplu abandonate în masină…cu cheile in contact. Aceasta, a răspuns pe un ton foarte urât de hai sictir, spunându-ne ca nu suntem prieteni ca să-i pun ei întrebari si că este problema ei ce face cu copiii ei. Masina era cu cheile în contact. Fetița a pornit motorul. Putea să vină cineva să le faca rau. Să fure mașina cu tot cu copii, putea să pună masina în miscare și să riste un accident.. orice, va dați seama?”, a scris pe rețeaua de socializare persoana care a surprins incidentul. 

sursa: reporterntv.ro.

alte Articole interesante