O mamă și-a luat copilul plin de răni de la grădiniță. Imagini șocante

Deși ancheta încă nu a scos la iveală ce s-a întâmplat cu adevărat în grădiniță, se prespune că băițelul în vârstă de 1 an și 8 luni a rămas traumatizat, după ce ar fi fost mușcat și umplut de vânătăi.

separator

La grădinița privată din Arad, părintele plătea o sumă lunară de 920 de lei pentru un program full, scrie libertatea.ro, adică aproape 4500 lei moldovenești în fiecare lună. Părintele mai spune că într-o zi a aflat că micuții de fapt nu dormeau niciodată în același pat, ci pe unde apucau fiecare când venea ora de culcare. După spusele mamei sale, când i-a dat jos hăinuțele acasă a încremenit. Avea cinci mușcături vizibile, de puteai număra dinții, și încă vreo două sau trei pe șold.

Educatoarele au spus că este de la o omidă, întrucât s-au jucat prin parc în ziua respectivă. Certificatul medico-legal arată însă că sunt mușcături de om. Deocamdată nu a fost determinat cine a mușcat copilul, educatoarea sau alți copii și cum acest fapt atât de grav nu a fost sesizat de către cei care supraveghează micuții.

alte Articole interesante