Pimele poze cu burtica de gravidă a lui Kate Middleton

La începutul lunii septembrie, Kate Middleton și prințul William au anunțat oficial că așteaptă al treilea copil. Din cauza toxicozei de sarcină, Kate a trebuit să anuleze toate activitățile programate pentru luna septembrie. Ieri, ducesa a ieșit pentru prima dată în public, într-o lună și jumătate: împreună cu soțul ei și cu fratele acestuia mai mic, Prințul Harry, aceasta a participat la serata dedicată Zilei Mondiale a Sănătății Mintale, care a avut loc la Palatul Buckingham.

separator

Potrivit unor surse oficiale, Kate încă se simte rău, dar nu a putut să rateze acest eveniment. Importanța discutării sănătății mintale, în special a sănătății copiilor, este un subiect despre care ducesa vorbește în mod constant în videoclipuri sociale și evenimente oficiale.

Soția prințului William a ales o rochie de dantelă albastră Temperley, mulată, care i-a pus în evidență burtica minusculă.

Reamintim că Kate și William au deja doi copii: Prințul George, în vârstă de 4 ani, și Prințesa Charlotte de 2 ani. Potrivit zvonurilor, cei doi vor mai avea o fetiță.

alte Articole interesante