Povestea tinerei care trăia pe străzi și care a fost admisă la Universitatea Stanford!

Din noiembrie 2015, copila a locuit prin diverse locuri, cu surorile ei și mama lor, pe la rude, în hoteluri sau în adăposturi. Chiar dacă nu avea casă, aceasta a continuat să meargă la școală, iar de curând a fost admisă la Universitatea Stanford.

separator
Megan-Faircloth

“În fiecare zi, când mă întorceam de la școală, mama trebuia să conducă pentru a câștiga bani pentru o cameră de hotel. Ajungeam târziu, pe la 12 noaptea și atunci trebuia să îmi fac temele. Era obositor să fim pe drumuri toată ziua”, povestește, pentru abcnews, Megan Faircloth, o tânără de 17 ani, care și-a depășit condiția, fiind admisă recent la Universitatea Stanford.

Megan a declarat televiziunii ABC:

,,Nu prea aveam bani pentru mâncare și era greu. Câteodată îmi făceam temele afara, în parc sau în mașina noastră. Era dificil, mai ales atunci când aveam nevoie să folosesc internetul.”

Munca și perseveranța copilei au meritat. Aceasta a terminat liceul cu cea mai înaltă medie. Chiar dacă are o viață plină de probleme, tânăra a excelat la școală și cel mai important a devenit studentă la Universitatea Stanford.Captură

“Cel mai de jos moment a fost acela când eram afară și a început să bată vântul cu putere și să plouă. Încercam să îmi țin tema cu câteva cărți. Mi-am spus că ori e sfârșitul, ori e începutul bătăliei mele. ”

În 2015, Megan și familia ei trăiau într-o casă închiriată. Când a murit proprietarul, din cauza faptului că nu exista un contract de închiriere, ele au ajuns în stradă. În 3 zile au trebuit să părăsească locuința.

La puțin timp, mama lui Megan a început să aibă probleme de sănătate, a trebui să-și îndepărteze o tumoare. Recuperarea a fost anevoioasă și femeia nu a putut munci pentru a-și întreține copiii.

Megan nu a trecut nicio adresă pe formularul de înscriere la facultate.

sursa

alte Articole interesante