S-a deschis cel mai mare loc de joacă pentru copii din sud-estul Europei

Locul de joacă uimitor pentru copii se întinde pe 17.000 metri pătraţi, iar investiţia se ridică la 10 milioane de euro.

separator

Acesta a fost inaugurat recent în preajma orașului Braşov din România.  Tobogane, trambuline, locuri speciale pentru căţărare, trasee cu obstacole, labirinturi, bazine cu mingi şi multe alte surprize au fost pregătite pentru copii aici. Zonele sunt împărțite pentru copii de vârste diferite. O altă atracţie este Luna Park care are o suprafaţă de aproape 400 de metri pătraţi, aici copiii pot găsi un carusel, un pendul, dar şi maşini zburătoare. O premieră sunt maşinile de bumping alimentate de baterii şi echipate cu pistoale cu laser. Majoritatea jocurilor sunt concepute astfel încât să dezvolte capacitatea de coordonare a copiilor.

O altă mare atracţie este simulatorul de schi, unde indiferent că este vară sau iarnă, ai impresia că eşti pe pârtie. Simulatorul va avea o suprafaţă care poate susţine trei persoane simultan şi poate fi închiriat cu sau fără instructor.

Pentru că spaţiul de joacă este mare copiii vor avea brăţări speciale şi vor putea fi urmăriţi de părinţi pe telefonul mobil în orice moment.

S-au făcut investiţii foarte mari în partea de siguranţă, atât în echipamentele achiziţionate, cât şi pentru partea de supraveghere. Vor fi peste 70 de persoane care se vor ocupa de copii, care la intrare vor primi o brăţară, iar părinţii vor descărca o aplicaţie pentru smartphone. Când vor, pot trimite un semnal să îşi cheme copiii la un loc de întâlnire prestabilit, iar brăţările micuţilor vor vibra“, a declarat Florin Păunescu, administratorul companiei L.H. EL Investment, dezvoltatorul investiţiei, potrivit adevarul.ro.

alte Articole interesante