Soții Malikov și-au arătat fiul!

Recent, talentatul artist rus, compozitor și pianist, Dmitri Malikov, în vârstă de 48 de ani, a devenit tată pentru a doua oară. Acesta este căsătorit de aproape 29 de ani cu producătoarea TV Elena Malikova și împreună formează o familie fericită.

separator

Elena mai are o fiică, Olga, în vârstă de 24 de ani, din prima căsătorie, iar în anul 2000 în familia acestora s-a născut Stefania. După ce în 2016 au devenit bunici, Olga aducând pe lume o fetiță, pe 24 ianuarie 2018 soții Malikov au devenit părinții unui băiețel, născut cu ajutorul unei mame surogat.

Cuplul își împărtășește dragostea pe rețelele de socializare. Elena a dezvăluit că Dmitri ei este cel mai bun soț și tată, publicând imaginea cu fiul lor.

,,Am fost singurul copil în familie. Inteligent, frumos, dar singurul. Când am împlinit 20 de ani, s-a stins mama, apoi tata. Noroc de fiica mea Olga, din prima căsătorie. După ceva timp, viața mea s-a schimbat radical, cunoscându-l pe Dima, datorită lui, am găsit familia perfectă: el, părinții săi, sora, bunica, matușa, nepoata, Olga și familia ei, fiica noastră minunată și fiul … Familia este o echipă! În care unul este pentru toți și toți pentru unul! Cu cât mai mulți jucători, cu atât mai puternică este!”, le-a comunicat fanilor Elena Malikova.

A post shared by elena malikova (@elenamalikova) on

alte Articole interesante