Stas Pieha într-o şedinţă foto cu fiul său, care îi seamănă leit!

Interpretul din Rusia îşi bucură fanii foarte rar cu detalii despre viaţa sa de familie. Astfel, puţini ştiau că interpretul se căsătorise cu modelul Natalia Gorceakov, din Sankt-Petersburg, şi că aştepta un copil, în momentul când soţia sa a născut. Recent însă, Stas a acceptat să ofere un interviu pentru revista „OK!”, dar şi să participe la o şedinţă foto, împreună cu fiul său.

separator

540_qhymOsDin poze se vede clar că micuţul, în vârstă de doi ani și jumătate, seamănă leit cu tatăl său.

„Am ştiut dintotdeauna că dacă va fi băiat îl va chema Petr. În primul rând, pe tatăl meu îl cheamă Piatras, adică în rusă Petr. În plus, Sankt Petersburg, oraşul în care locuieşte în acest moment fiul, Petru Întâi… Apostolul Petru este cel care deţine cheile raiului”, a dezvăluit artistul.

1467267470

1467267489După aproape trei ani de relație artistul s-a despărțit de mama fiului său. Nepotul Editei Pieha a declarat în mod sincer că nu este deocamdată pregătit pentru o relație serioasă şi că ,,nu îşi doreşte ca partenera sa să sufere lângă el’’, drept pentru care a decis să ia o pauză.

„Întotdeauna am fost implicat în relaţii, însă mi-am dat seama că acestea mă împiedicau să avansez pe plan profesional, creativ şi spiritual. Mi-am dat seama că nu sunt pregătit pentru o relaţie serioasă. Aş putea doar să-mi ofensez partenera atunci când o rog să stea în camera de alături că eu am să muncesc ori să fie nevoie să ne despărţim pentru o perioadă, pentru că am să lucrez la o nouă emisiune. Aici nimeni nu poartă vreo vină’’, a declarat Pieha.

Cu mama fiului său, Pieha menţine o relație de prietenie. Cuplul petrece adesea împreună atunci când artistul îşi vizitează copilul în Sankt Petersburg.

,,Sunt în relație bună cu Natasha, chiar dacă familia nu a mers. Avem un copil împreună. Pe Petr încerc să-l vizitez cât de des pot. Natasha este extraordinară: reușește să se descurce în calitate de mamă, să avanseze în cariera sa de model, să muncească…”, a mai spus Pieha despre mama lui Petr.

17d94615ebc3e8694edac7ca1fad48a4

Collage

alte Articole interesante