Tatiana Heghea a publicat imagini video de la botezul și cumetria fetiței sale, care astăzi împlinește 2 anișori!

Emoțiile frumoase se țin lanț în familia Tatianei Heghea. În curând, artista urmează să devină mamă pentru a doua oară, iar astăzi își sărbătorește fiica, Regina-Raluca împlinește doi anișori.

separator

Cu ocazia acestui eveniment, interpreta a publicat un filmuleț de la botezul și cumetria fiicei sale, care a fost încreștinată în vara lui 2016. Tatiana și-a scos amintirile din arhiva personală pentru a le împărtăși cu cei dragi și a postat un mesaj emoționant pentru fetița sa care este omagiată:

,,Am cunoscut atâția oameni minunați în viața mea, am vizitat atâtea orașe deosebite, țări fantastice pe lumea asta!!! Însă, sub orice formă, recunosc că cea mai frumoasă minune care mi s-a întâmplat și cel mai frumos suflet pe care l-am cunoscut acum 2 ani, esti Tu, Fetița mea!!!! La mulți ani, Regina-Raluca!! Ești un copil de vis și îți mulțumim pentru asta!!!!

,,Iată cum a fost la prima petrecere din viața ta! Să îți fie o sărbătoare viața, mereu, draga noastră, alături de cei mai frumoși nani, prieteni, mătușe, bunei și oameni frumoși!!!! Din partea Reginei pentru voi acest film și fulgii minunați care cern deja afară ca în poveste!!”, a scris artista azi dimineață pe pagina sa de facebook.

La mulți ani îi urăm și noi Reginei-Raluca!

alte Articole interesante