Teroare la o grădiniță! Copiii care nu vroiau să doarmă erau înțepați cu ace pentru panouri

Părinții au descoperit urme de leziune, pe corpul copiilor, încă acum un an, însă niciunul nu s-a plâns, pentru că nu și-a imaginat că se poate întâmpla una ca asta. După ce unii dintre copii au început să vorbească, părinții au scris plângere la procuratură.

separator

Recent, a ieșit la iveală că într-o grădiniță din orașul Kansk, Rusia, educatorii aplicau micuților pedeapsa: îi înțepau cu ace de birotică pe copiii ,,neascultători”.nnn

Organele de anchetă au început verificările. Copiii au povestit părinților că educatoarele îi pedepseau de fiecare dată, înțepându-i cu acele ace, de diferite culori. ,,Asistentele ajutătoare” erau de trei culori și mușcau diferit, în funcție de buna-dispoziție: cea albă era mai bună, nu ,,mușca foarte tare”.

,,Cu aceea roșie ne pedepseau când erau foarte supărate, spun copiii. ,,Cea verde presupunea că educătoarea era într-o buna dispoziție”, povestesc și părinții. Potrivit copiilor, erau înțepați cei care refuzau să doarma ori cei care făceau prea mult zgomot. Părinții i-au întrebat pe copii cum mușca ,,ajutătoarea”? Copii au răspuns: ,,ne mușca și fundul și limba”.

Părinții au început să observe, încă acum un an, înțepăturile pe corpurile copiilor. Oamenii legii au demarat investigații.

alte Articole interesante