Un caz ieșit din comun! O femeie a aflat că nu este mama celor trei copii ai săi născuți pe cale naturală

O mamă care le-a dat naștere copiilor săi a avut supriza șocantă să afle într-o zi că micuții nu sunt de fapt copiii ei. Totul a început când femeia a divorțat de tatăl copiilor ei, iar pentru a putea primi pensie alimentară pentru copii, prin hotărâre judecătorească, toți membrii familiei au fost nevoiți să facă testul ADN.

separator

La momentul efectuării testului ADN, Lydia era însărcinată cu cel de-al treilea copil. Testul ADN a arătat că cei doi copii deja născuți sunt ai soțului său Jamie. În mod șocant însă, același test ADN a arătat că Lydia nu este mama lor.

Bineînțeles că femeia a refuzat să accepte un asemenea rezultat însă numeroasele teste ADN făcute au avut același rezultat: Lydia nu era mama copiilor ei.

Acest rezultate avea implicatii teribile, fie ambii copii au fost schimbați la naștere, fie Lydia de fapt a răpit copiii. Mama știa foarte bine că niciuna din aceste variante nu este adevărată.

În timpul nașterii celui de-al treilea copil, personalul medical din materintate, a ținut-o pe Lydia sub strictă supraveghere. Testul ADN făcut imediat după naștere a avut același rezultat: Lydia nu era mama copilului abia născut.

Dr. Lyanne Uhl, medic patolog a făcut o descoperire istorică. Lydia era propriul său geamăn. Când Lydia se afla în pântecul mamei sale, în stadiul de embrion, a mai existat un embrion pe lângă ea însă cei doi embrioni au fuzionat în timpul sarcinii și au format un singur făt, astfel că în final noul organism a devenit purtător de două structuri de ADN diferite. Rezultatul a fost de neimaginat însă a făcut lumină într-o situație șocantă. Copiii pe care Lydia i-a purat 9 luni și cărora le-a dat viață aveau ADN-ul embrionului geamăn cu care ea a fuzionat în timpul sarcinii.

https://youtu.be/hJOTCs–ZX8

sursa

alte Articole interesante