Victoria Cocieru a devenit mămică! Creatoarea de modă arată spectaculos la șapte zile după naștere

Designerul moldovean Victoria Cocieru a devenit mămică la sfârșitul lunii septembrie. Fondatoarea brandului de haine Kheops a adus pe lume primul său copil, un băiețel perfect sănătos. La șapte zile după naștere, creatoarea de modă a postat prima sa imagine. Proaspăta mămică arată fenomenal și este pregătită deja să-și reia antrenamentele la sală.

separator

Despre acest lucru a anunțat chiar designerul, care și-a uluit prietenii virtuali cu condiția sa fizică. Fericita mămică s-a fotografiat chiar în sala de sport. 

Având în vedere că Victoria este stabilită în America, împreună cu iubitul ei Dan Pînzaru, tânăra mămică a publicat un mesaj în limba engleză:

,,I delivered a perfect healthy baby 👶 boy 7 days ago, and now my 4 extra KG are ready to go away)), i just need a lit bit time (trad. – am născut un băițel sănătos acum 7 zile, cele 4 kg pe care le-am acumulat vor dispărea într-un timp foarte scurt)”.

De altfel, Victoria a fost activă până în ultimele săptămâni de sarcină, afișând de fiecare dată o siluetă suplă și o burtică grațios conturată. 

Prietenii virtuali au felicitat părinții și i-au urat multă sănătate micuțului Christian!

alte Articole interesante