Dovada că Meghan Markle este însărcinată cu al doilea copil. Presa britanică i-a surprins burtica

Zonurile privind sarcina lui Meghan Markle au tot circulat în ultima vreme, fanii și apropiații susținând că ea este deja însărcinată cu al doilea bebeluș, ce urmează să vină pe lume primăvara următoare. Și micuțul Archie este născut tot primăvara.

separator
La 6 luni de la nașterea primului copil, Meghan și Harry se pare că așteaptă al doilea copil. Deși până acum acestea erau doar zvonuri, ultima apariție a Ducesei a pus un semn de întrebare tuturor. Aceasta a fost alături de soțul ei la un eveniment de comemorare a militarilor ce și-au pierdut viața atunci când erau la datorie, denumit „Field of Remembrance”, de la Westminster Abbey din Londra.

Meghan a ales să poarte un palton albastru închis din colecția Toamnă/Iarnă 2015 Sentaler și o pălărie semnată Philip Treacy. Potrivit presei britanice, cureaua legată în talie a pus în evidență o burtică de gravidă, iar toți cei prezenți au observat acest lucru.

Aproape în permanența Ducesa a pus mâinile pe burtică, așa cum a făcut și în timpul sarcinii cu Archie.

Ba chiar, Paul Burell, fostul majordom al Prințesei Diana, a făcut câteva dezvăluiri incredibile în timpul unui interviu pentru publicația Life & Style.

„Cred că Meghan va avea un bebe foarte curând. Ceasul ticăie, ea vrea să aibă cel puțin doi copii și ați observat că în ultimul turneu și-a acoperit mereu abdomenul?”, a spus acesta. „Ok, o să o spun acum. Meghan Markle este însăricnată din nou și va naște anul viitor tot în luna mai”, a continuat el, potrivit verdict.ro.

Apropiații acesteia susțin că primele semne ale sarcinii sunt aici. Ea poftește la alimente pe care de obicei le evită, cartofii prăjiți și ciocolata, refuză alcoolul și în ultima vreme s-a confruntat cu grețuri.

alte Articole interesante