După ce a născut gemeni, o mamă a aflat că va avea tripleți

După ce a adus pe lume un băiat, o femeie din Statele Unite a rămas însărcinată cu gemeni, apoi a adus pe lume tripleţi. Teri şi Mario aşteaptă cu mare nerăbdare să îşi ia tripleţii acasă. Vestea că vor avea nu unul, ci trei copii, l-a lăsat pe tată în stare de şoc. Mai ales că, în urmă cu doar câţiva ani, soţia i-a dăruit gemeni.

separator

“Am fost la doctor şi ne-a spus că vede doi saci amniotici. Ne-am uitat unul la altul, rămaşi fără cuvinte”, povestește Teri Nobles, mama tripleţilor, potrivit stirleprotv.ro.

Din nefericire, unul dintre gemeni a murit la naştere. Femeia mai are un copil dintr-o căsnicie anterioară. Îşi făcea temele la matematică atunci când mama i-a dat vestea că va mai avea alţi trei frăţiori.

Medicul care a avut-o în grijă pe mamă spune că nu a mai întâlnit succesiunea de un copil, gemeni şi tripleţi la vreo altă pacientă. Rar e şi faptul că doi dintre tripleţi sunt identici.

“Simplul fapt să ai tripleţi cu un set de gemeni identici vorbim de un caz la 100.000 sau unul la 250.000. Ţinând cont de particularităţile cazului ei, e greu să stabilim o cifră. Nu am mai găsit pe nimeni ca ea”, afirmă medicul Vibhaben Thaker.

alte Articole interesante