Fizicul lui Meghan a fost comparat cu cel al lui Kate, după naștere

La doar două zile de la naștere, ducii de Sussex și-au prezentat bebelușul lumii întregi și radiau de fericire. Totuși, nu au trecut nici câteva ore că Meghan a început să fie criticată precum că nu era slabă la doar două zile după naștere. Mai mult, Ducesa de Sussex a fost comparată cu Kate Middleton, care la doar câteva ore după fiecare naștere, a ieșit, pe pragul maternității, într-o formă fizică de invidiat.

separator
Pe rețelele sociale, dar și în presă, au curs mesajele la adresa lui Meghan, care a fost criticată dur pentru aspectul său fizic, pentru că mai avea burtă mare. Cu toate acestea, Meghan Markle a stat radiantă în fața camerelor de luat vederi, pe tocuri înalte, pentru că așa cere protocolul. 

Totuși mulți dintre internauții care au criticat fizicul lui Meghan au uitat că nu toate femeile arată la fel după nașterea bebelușilor și că, de fapt, corpul are nevoie de timp pâna va reveni la normal după naștere, fie că e vorba de naștere naturală sau cezariană. De asemenea, este de menționat că Kate a avut prima naștere la 31 de ani, în timp ce Meghan a născut primul copil la 37 de ani. Se știe că sarcina la vârste mai înaintate nu este lipsită de probleme medicale, precum disgravidia, retenția de lichide etc. Iar unele femei, constituțional, au burtica mai mare, în timp ce unele abia trădează că sunt însărcinate, iar acest lucru nu este unul anormal. Ducesa de Sussex a adăugat mai multe kilograme în sarcină și cel mai probabil va reveni cât de curând la silueta suplă de odinioară. Vezi video.

alte Articole interesante