Gloria Gorceag a dezvăluit primele detalii despre sarcină

De când a scos la iveală marele secret, artista radiază de fericire și trăiește intens bucuria de a deveni mamă. Invitată la emisiunea ,,O seară perfectă”, Gloria a dezvăluit primele detalii despre sarcină.

separator

Artista se află în trimestrul al doilea de sarcină și simte foarte bine acum, și asta chiar dacă în prima perioadă s-a confruntat cu mai multe semne specifice pentru sarcină.

,,Am avut grețuri și cam așa am depistat că sunt însărcinată, acum mă simt bine. Atâta doar că obosesc foarte repede și mă simt mai grea, iar de ceva timp am devenit prietenă cu frigiderul”, a povestit extrem de emoționată interpreta.

Deși nu a fost o mare gurmandă și mereu a avut silueta foartă suplă, iată că după concepție lucrurile s-au schimbat radical. Artista recunoaște că i-au apărut pofte și are un apetit mai crescut și că poftește în special… la alimente dulci.

Gloria nu își face mari probleme pentru siluetă și kilogramele adăugate, însă se străduiește să fie atentă la calorii, întrucât se știe că greutatea normală a mamei, din timpul sarcinii, este benefică și pentru bebeluș. În plus, artista a dezvăluit că nu mai agreează mirosul de cafea.

Gloria și soțul său, Vitalie Catană, vor deveni părinți în vară. Artista se pregătește pentru o naștere naturală și abia așteaptă să își țină bebelușul în brațe.

alte Articole interesante