Khloe Kardashian a născut, în fața camerelor de filmare

Khloe Kardashian, în vârstă de 33 de ani, a născut la patru dimineaţa o fetiță, la mai puţin de 48 de ore după ce a apărut în toată presa internaţională vestea conform căreia iubitul ei o înşală cu o dansatoare într-un club de noapte.

separator

Conform apropiaţilor, Khloe a intrat în travaliu chiar după ce a văzut înregistrarea care îl incrimina pe Tristan Thopson, cel care a înşelat-o cu o stripteuză.

Cu toate acestea, în camera de spital în care a născut s-a aflat, pe lângă camerele de luat vederi pentru emisiunea în care este, surorile ei şi mama Kris Jenner, şi Tristan, care s-a învoit cu această ocazie de la antrenamentul echipei sale de baschet.

Nu este pentru prima oară când una dintre surorile Kardashian nasc în faţa camerelor de luat vederi. În 2009, când Kourtney l-a născut pe fiul ei, Mason, momentul a fost imortalizat şi difuzat în cadrul emisiunii „Keeping Up With The Kardashians”.

O sursă a declarat pentru UsWeekly că Khloe era în casa ei din Cleveland când a aflat că Tristan o înşală. „Este şocată şi înmărmurită şi nu-şi mai revine”.

sursa

alte Articole interesante