Laura Cosoi a dezvăluit imagini noi de la botezul fiicei sale

Zilele trecute, Laura Cosoi și-a botezat fiica, în Maramureș, într-un cadru plin de tradiție, în localitatea unde a copilărit tatăl fetiței. Recent, actrița a dezvăluit mai multe detalii despre acest eveniment important din viața cuplului, care i-a emoționat pe părinți până la lacrimi, tânăra mamă participând și ea la botezul fiicei.

separator

„Cu mare emoție în suflet am scris acest text! Zilele trecute, în Maramureș, a fost botezată Rita. Am avut parte de zile cu soare pline de dragoste și însemnătate. Totul a fost exact cum ne-am dorit, așa cum am visat. Iată, am început acum povestea Ritei, pe care vrem să o scriem frumos, atât cât depinde de noi, ca părinți. Ceremonia botezului ne-a emoționat pe toți până la lacrimi. Înconjurați de tradițional, autenticitate populară, oameni dragi, zâmbete și gânduri bune, ne-am simțit binecuvântați că am ales pentru botezul Ritei Maramureșul.

Eu am avut emoții, recunosc, pentru că nu știam cum va fi Rita , dar din fericire avem un copil foarte cuminte, bun și înțelept. În fiecare zi ne oferă o nouă lecție și mi se pare incredibil cum un copil de doar câteva luni poate să fie atât de comunicativ…:) Pe parcursul ceremoniei l-am ținut pe Cosmin de mâna și ne-am rugat pentru binecuvântarea micuței Rita știind că momentele speciale pe care le trăiam acum se vor transformă în amintiri puternice, pe viață. Mozart, Brahms și cântece de leagăn ne-au încununat clipele de neuitat, iar în jurul nostru era doar pace și bucurie. Am sărbătorit apoi evenimentul important din viețile noastre în grădina, sus pe deal, acopertiti de pomi, înconjurați de viață! Îți mulțumim copil frumos că ne-ai ales!”, a scris Laura Cosoi, pe blogul ei, acolo unde a postat și fotografii noi de la botez.

alte Articole interesante