Lera Kudryavtseva se confruntă cu dureri insuportabile în timpul sarcinii

Lera Kudryavtseva este însărcinată cu al doilea copil. Prezentatoarea TV din Rusia și-a ascuns mult timp sarcina, dar în urmă cu câteva luni a recunoscut că așteaptă un copil cu soțul ei, hocheistul Igor Makarov, în vârstă de 31 de ani.

separator

Din păcate, Lera nu se poate bucura la maxim de sarcină, aceasta le-a dezvăluit urmăritorilor săi că suferă de dureri de cap severe.

După cum se știe, femeile însărcinate nu pot lua medicamente analgezice. După ce a încercat toate medicamentele permise, vedeta din Rusia a apelat la medicina alternativă.

Pe pagina ei de facebook, Lera Kudryavtseva le-a cerut abonaților să o sfătuiască cum să scape de o migrenă puternică:

,,Nu mai pot de durere. Dar vă implor să nu recomandați pilule, cârpe pe cap, băi de picioare și alte metode. Am avut parte de toate, de la neurologi din Germania, la osteopați.. (Помогите найти бабку, ну которая пошепчет и головная боль пройдёт . Сил нет больше 😞 умоляю не надо рекомендовать таблетки , тряпочки на голову , ванночки для ног и прочую лабуду . Прошла все уже мне кажется , от неврологов в Германии , остеопатов и Нитки на башке . Сил нет :((( дайте бабку – говоруху или как они там называются :(..)”, a scris Lera.

Prietenii virtuali au început imediat să-i dea sfaturi prezentatoarei Tv. O admiratoare i-a sugerat viitoarei mame să aplice frunze de brusture pe creștet, ceea ce se pare că aceasta a și făcut. Nu se știe dacă remediul a ajutat-o sau nu pe Lera. Totuși, trebuie amintit că o durere de cap poate avea diferite cauze. Prin urmare, primul lucru care trebuie făcut este consultația unui specialist, mai ales atunci când este

alte Articole interesante