Mădălina Lungu, eleva Studioului Artistic ,,Rodica Roșioru”, este câștigătoarea Festivalului Internațional de Muzică și Dans „Neghinița”, desfășurat în Bacău, România!

Mădălina Lungu, eleva Studioului Artistic ,,Rodica Roșioru”, a bifat un nou succes în domeniul muzical. La doar 9 anișori, fetița cu o voce de aur și unul din talentele promițătoare ale țării, a câștigat trofeul pentru categoria sa de vârstă la Festivalul Internațional de Muzică și Dans „Neghinița”, din orașul Bacău, România!

separator

Mădălina Lungu a reprezentat Republica Moldova la concurs reușind să ducă faima țării noastre dincolo de graniță. Eleva Studioului Artistic ,,Rodica Roșioru” a adus un nou trofeu acasă!

Părinții Mădălinei sunt fericiți să împartă cu publicul larg succesul micii artiste.

,,Mulțumim mult Dnei Rodica Roșioru și colegilor de la Studioul Artistic „Rodica Roșioru” pentru susținere. Felicitări organizatorilor festivalului și membrilor juriului pentru obiectivitate!”, este mesajul Elenei Lungu, mămica Mădălinei.

Amintim că în luna august a acestui an Mădălina Lungu a devenit câștigătoarea marelui premiu la concursul internațional de muzică ,,Tra La La” din Macedonia, care a reunit cele mai bune talente din 21 de țări participante.    

Îi urăm mari succese Mădălinei, colegilor ei de la studioul artistic, dar și tuturor copiilor din țărișoara noastră pasionați de muzică și scenă!

alte Articole interesante