Mesajul emoționant postat de Lavinia Pîrva pentru fiul ei

După ce a devenit mamă, Lavinia Pârva nu poate sta departe de fiul ei nici măcar o secundă. Vedeta este în culmea fericirii fiind în noul ei rol și a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare, dând detalii despre noua ei viață.

separator
,,Astăzi cineva m-a întrebat ce s-a schimbat în viața mea de când am devenit mamă. Am răspuns: TOTUL. Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinită, o dorința imensă de a-i oferi puiului meu tot ce este mai bun pe acest pământ, am simțit cu adevărat pentru prima data un sentiment de fericire care nu se compara cu niciun altul de până acum. O bucurie fără margini, care mă face să mă simt o femeie împlinita, puternică și demnă! Am înteles acum toată grija pe care părinții mei mi-au purtat-o de când m-am născut si mi-o vor purta mereu, indiferent de vârsta pe care o voi avea! Am inteles acum ce contează cu adevărat în viață’, a scris Lavinia pe Instagram.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică se pregătesc de botez. Cei doi vor să organizeze un eveniment perfect în cinstea fiului lor. 

alte Articole interesante