O femeie a născut o fetiță de 7 kg

O fetiță a venit pe lume, pe 12 martie, la Arnot Ogden Medical Center, în Elmira, New York, și a avut la naștere 6,9 kg.

separator
Harper este cel de-al treilea copil al familiei. Soții s-au luptat cu infertilitatea ani în șir, iar în momentul în care erau deciși să adopte, au aflat că femeia e însărcinată.

Primul copil al cuplului a venit pe lume în 2016 și a avut la naștere 4,9 kg, cu mult peste greutatea medie a nou-născuților de 3,4 kg. Știind primul copil a avut o greutate peste medie, Buckley s-a pregătit psihic pentru a aduce pe lume un alt copil cu o greutate mare, însă nu s-a așteptat fetiță devină cel mai mare bebeluș care s-a născut vreodată în maternitatea Arnot Ogden Medical Center.

„Am știut va fi mare”, a declarat Buckley pentru WEMT 18 News, însă „nu am anticipat voi naște un bebeluș de 7 kg”. Nou născut de 6,9 kg a întrecut toate recordurile maternității din New York! Mama mai are 2 copii | Demamici.ro

Harper a venit pe lume prin cezariană, iar procesul a fost „foarte intens”, cum chiar Buckley a declarat pentru HuffPost. „A două zi după operație simțeam de parcă fi fost călcată de 2 tractoare”, a explicat mama. Imediat după naștere, Harper a avut nevoie de îngrijire în secția de Terapie Intensivă Neonatală pentru nivelul zahărului și oxigenul -i fie reglate.

Potrivit University of Rochester Medical Center, diabetul este una dintre cele mai comune cauze ale unei greutăți mari la naștere (Buckley are diabet de tipul 2). De asemenea, greutatea mare a copilului la naștere poate fi determinată de kilogramele în plus acumulate de mama pe timpul sarcinii sau pur și simplu poate fi dictată de genele părinților.

Dacă părinții sunt mai înalți și mai corpolenti, cel mai probabil și bebelușul va avea o greutate mare la naștere. Indiferent de care au fost motivele care au făcut-o pe Harper cantareasca 6,9 kg la naștere, mama speră venirea pe lume a fiicei sale reprezinte o speranța pentru cuplurile care se lupta cu infertilitatea.

Sursa

alte Articole interesante